HTML

Biológia-kémia

A kémikusok és biológusok.

Friss topikok

  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.09.24. 15:47) kijavított dolgozatok kémiából!
  • tanarbazis: Sziasztok! A budapesti magántanár-adatbázis! www.tanarbazis.hu Keress tanárt vagy jelentkezz T... (2015.09.24. 15:46) És ami a legfontosabb
  • Mate: www.periodicvideos.com/# Fu, nezzetek mit talaltam! (2008.07.23. 09:33) Tételsor - végleges

Linkblog

Kísérletek listája

2008.03.10. 17:58 ekgy

akgkemia11.blog.hu/media/file/kiserletek-080310.doc

Hétfőn elkészült a kísérletek listája, az én és az Orsi gyűjteményének egyeztetésével. Remélem teljes. Kár lenne elfeledkezni egy szép kísérletről.... :-)

A keddi kísérletekkel együtt lesz a FÉMEK - KÍSÉRLETEK  dolgozat, szerdán.
A csatolt doc fajlban bejelöltem, mely kísérletek tartoznak ide!

Ha hiányoztál, akkor használd a kemia.fazekas.hu honlapot! Ott keresd: Projektek/Emeltszintű érettségi kísérletek oldalt.
De ez kevés. Mindenképpen a saját jegyzeteidből a legkönnyebb ezt a dolgot tanulni!
Nemcsak a kísérletek elmélete, reakcióegyenletei fontosak, de a kiindulási anyagok és a termékek színei, a tapasztalatok és a magyarázat szétválasztása, a kísérleti elrendezés felidézése!

Hajrá Kovács néni!!!!!!!

kgy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akgkemia11.blog.hu/api/trackback/id/tr40374673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása